Film och popcorn

Det eviga dilemmat

”Jaha, vad ska man titta på ikväll då?”, är ju ofta en fråga man ställer sig. Antingen på kvällen när man kommer hem efter jobbet eller på helgen med kidsen eller bara om man är själv för den delen. Nu förtiden när det finns så många sajter som streamar filmer och serier så finns det gott om material att slå sig ned framför, och du kan också bestämma helt själv när och nästan hur du ska titta på dem. Och eftersom vi befinner oss i sommartider så vad skulle vara bättre än en svensk härlig komedi?

Svensk storfilm

Alla som är uppvuxna eller i alla fall har levt en längre tid i Sverige känner ju till Robert Gustafsson. Nu är han nämligen aktuell med sin nya roll som Allan Karlsson i ”Hundraåringen som klev ut genom fönster och försvann”. En högst intressant film och den dyraste någonsin i svensk historia. Det är den relativt ”unge” hundraåringen som när han får besökt från såväl personal som lokalpressen så kliver han ut genom fönstret och försvinner spårlöst från såväl anhöriga och personalen som polisen. Han får då med sig en stor väska med pengar som det är många kriminella som vill åt. I takt med allt detta får man också se Allan Karlssons liv i återblickar från det att han föddes fram till nu. Det är också dessa tillbakablickar som är bra och intressanta och hade gärna fått ta upp mer tid. Det kan dock vara lite svårt att höra vad hundraåringen säger ibland och det är också något som flera andra har reagerat på. Men det kanske hör till när man är så pass gammal som Allan är.

Hyra film

Det finns många bra sajter som streamar filmer som du kan se direkt live, om det är det du önskar, men du kan också köpa dvd-filmer och blueray för en billig summa pengar för att sedan kunna se på filmerna när du vill. Det finns självklart sidor där du kan betala för att en äga en film, eller ja, du kan i alla fall kolla på den när du vill och har tillgång till den ifrån var som helst.