Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med popcorn, en gosig filt, bra sällskap och en bra film framför en? Kanske smattrar till och med regnet på fönsterna och det blåser mycket eftersom det är höst. Då är det inte mycket som är bättre än att mysa med en film! Särskilt om man har en alldeles egen och gosig familj att mysa med. En filmkväll är nämligen inte helt komplett om man inte har sällskap av någon eller några som man tycker om.

Sådant som behövs för bra mys

Men för att få en bra och härlig fredagskväll i soffan krävs det faktiskt mer än bara en film som man kan sätta igång. För den erfarna fredagsmysaren ingår det en hel del saker, allt ifrån en perfekt klädsel till bra snacks. Man kan inte sitta i jeans och vara obekväm utan det är myskläder som ska på! För barn i alla åldrar finns det perfekta mys- och nattkläder på http://www.stylepit.se/barn/barnklader/nattklader-barn som passar perfekt i soffan om höstkvällarna. Både fina och billiga sådana, precis som det ska vara!

När man har bestämt film och ens allra bästa mjuka plagg är på så ska man enas om snacks som alla tycker om och blir nöjda med. Något som inte är det lättaste. Visst kan man ibland gå loss bland hyllorna och köpa allas favoriter, men det är egentligen inte hållbart i längden. Det bästa vore ju såklart om alla i hela ens familj och umgängeskrets hade samma favoriter att snaska på framför filmen men det är väldigt sällan det är så. Ett tips är att låta olika bestämma varje vecka, så att det blir som ett rullande schema över snacksen! Löjligt? Kanske, men väldigt rättvist och bra, på så sätt får alla sin favorit en gång i månaden eller så.